ANTALYA / MURATPAŞA - Merkez Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü için okulumuzda düzenlenen törende emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Hazırlanan törende İstiklal Marşı´nın kabul edilme süreci hakkında bilgi verildi ve Mehmet Akif ERSOY anıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde Ata´mızı sevgi, saygı, özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz...

Okul İdaresi

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıl dönümünü tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizle büyük bir coşkuyla kutladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Yüzyıllar boyu yaşa Cumhuriyet!!!

Ekm

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programını gerçekleştirdik.
Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılı, mutlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı çalan son ders ziliyle sona erdi. Okulumuzda yapılan törenle akademik ve sportif yönden başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

May

Okulumuzda düzenlenen kermeste emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

OKUL İDARESİ

May

23 Mayıs Salı günü okulumuzda düzenlenecek kermesimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Okul Aile Birligi

May

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün doğum günü ve ülkemizin bağımsızlık mücadelesi için attığı adımın 104. yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´mızı okulumuzda düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutladık. Atamız başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu bir törenle kutladık.